Aleksandar Vučić

Vučić odgovorio Darmanoviću

"Da ja ne bih "dizao" dalje tenzije, ne mogu čak ni da odgovaram"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je poruku crnogorskog ministra vanjskih poslova Srđana Darmanovića. Vučić negira da je Srbija odgovorna za podizanje tenzija između dvije zemlje.

Darmanović je u Skupštini danas poručio da srpski državni vrh zajedno sa medijima koje kontroliše, a potpomognut svojim političkim saveznicima u Crnoj Gori, već duže vrijeme koristi svaku priliku da u Crnoj Gori stvara ili podiže tenzije kako bi pod izgovorom navodno ugroženih srpskih interesa izazvao političku nestabilnost u Crnoj Gori, ali i skretao pažnju sopstvene javnosti sa svojih unutrašnjih problema, afera i neriješenih pitanja, prenosi Beta.

"Jeste, mi smo uhapsili vladiku i držali ga u pritvoru 72 sata, mi smo zabranjivali njima da uđu u našu zemlju, pa mi dižemo tenzije, i to nam govore o stanju sa Covid-19 , bolje da ja ne govorim o tome, već su rekli drugi, epidemiolozi...", rekao je Vučić.

Neka oni rade svoj posao, a da ja ne bih "dizao" dalje tenzije, ne mogu čak ni da odgovaram", naveo je predsjednik Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.