RS: Namjerno udario sugrađanina autom pa pobjegao
Ilustracija

Oštećeni doživio teške tjelesne povrede

RS: Namjerno udario sugrađanina autom pa pobjegao

Mještanin Foče Nedeljko Mojović (44) teško je povrijeđen kada je sinoć na njega namjerno naletio audi, a za sve je osumnjičen njegov sugrađanin Nedeljko Mitrović (24), koji je pobjegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen, saznaju "Nezavisne".

Sve se odigralo sinoć u fočanskoj Svetosavskoj ulici naočigled građana, a prema našim nezvaničnim saznanjima, naočigled i nekih članova porodice povrijeđenog muškarca.

"Oni su ranije imali neke komšijske ili pak rodbinske nesuglasice koje policija istražuje kao i to da li su se te večeri ponovo posvađali kada su se sreli u centru grada. Ono što je poznato je da se Mojović u tom trenutku našao na putu kada ga je Mitrović udario audijem i pobjegao", prenijele su "Nezavisne".

Mojović je, zadobio ozbiljnije povrede nogu pa je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Foča, gdje je i zadržan na liječenju.

Radi se o otvorenom prelomu potkoljenice pa mu je odmah u bolnici urađena operacija, a na drugoj nozi mu je povrijeđen zglob.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.