Likvidacija Crnogorca u Španiji:  Ubica uhapšen, objavljen snimak sa lica mjesta (VIDEO)
Foto:Screenshot/Elconfidencial.com

Likvidacija Crnogorca u Španiji: Ubica uhapšen, objavljen snimak sa lica mjesta (VIDEO)

Miloš Peruničić (41) porijeklom iz Bara ubijen je juče u sred bijela dana u španskoj Marbelji, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Kako su objavili španski mediji, on je upucan sa više hitaca iz vatrenog oružja na očigled brojnih svjedoka. Podlegao je povredama na licu mjesta. Svjedoci su ispričali da se sve dogodilo za manje od dva minuta.

Mediji prenose da je Peruničić ubijen u Ulici Artura Rubinštajna na pješačkom prelazu.

Ubica je, prema izjavama očevidaca, držao pištolj sa dugom cijevi, na sebi je imao plave pantalone i jaknu, kapu i hiruršku masku.

 

Španska policija uhapsila je danas muškarca osumnjičenog za ubistvo Peruničića, prenosi Jurovikli njuz.

“Muškarac obučen u crno uhapšen je danas na ulicama Marbelje”, saopštila je policija.

Prema izjavi očevica muškarac se bacio na zemlju pre nego što je policija izašla iz kombija i nosio je crni ranac, koji su čuvari reda uklonili.

Ubijeni Peruničić je kod sebe imao bosanske papire, te španski mediji o žrtvi pišu  kao o bosanskom držaljaninu. 

Peruničić je navodno blizak kriminalnom klanu odbjeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se provjeravati da li je motiv likvidacije u Marbelji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka.

Iz vrha crnogorske policije Vijestima je nezvanično rečeno da su ih kolege iz Španije obavjestile o likvidaciji Peruničića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.