Migranti divljali u Zagrebu, u stanici jedan ujeo policajca pa razbio stakleni zid vrata
Ilustracija

U alkoholisanom stanju

Migranti divljali u Zagrebu, u stanici jedan ujeo policajca pa razbio stakleni zid vrata

Dvojica tražilaca azila sinoć su oko 21 sat u centru Zagreba pravili nered i divljali u Importana centru.

Zbog incidenta je odmah intervenisala policija, koja je dvojicu uhapsila i odvela u policijsku stanicu.

Utvrđeno da je riječ o 34-godišnjem državljaninu Alžira i njegovom maloljetnom prijatelju iz Libije koji su tokom večeri u vidno alkoholisanom stanju narušavali javni red i mir.  

Alkotest su, kažu iz PU zagrebačke, obojica odbila, a odranije su imali na tijelu više povreda pa je to bio dodatni motiv da se detaljno istraže okolnosti koje su dovele do njihovog divljanja pred građanima.

Međutim, privedeni mladići nisu se zaustavili već je maloljetnik, u jednom trenutku dok je nasrtao na policajca, odlučio da ga i ugrize za ruku, nakon čega je dalje, ničim izazvan udarcem razbio stakleni zid vrata u stanici.

Na kraju je morala da interveniše Hitna pomoć, koja je maloljetnog Libijca prevezla na sanaciju posjekotina u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, dok je ugrizenom policajcu pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice, prenose Agencije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.