OO DPS Budva: Carević se uzaludno hrabri pred smjenu

OO DPS Budva: Carević se uzaludno hrabri pred smjenu

Izjavom o smjeni vlasti u Budvi i svojim očekivanjima, odlazeći gradonačelnik Carević, pokazuje ozbiljno odsustvo percepcije realnosti, kazali su iz OO DPS-a Budva.

Iz DPS-a su naveli da se sasvim uzaludno hrabri da će kršenjem zakona obezbijediti sebi i svojoj političkoj družini nelegalan ostanak na vlasti.

"Da ga podsjetimo: ne odlučuje se o lokalnoj upravi u Budvi, siledžijskim metodama i nasiljem, već voljom građana. Odnosno, brojem odbornika koji će glasati za smjenu najgore vlasti koju je ikad Budva imala. A njih je većina, što odlazeći predsjednik Opštine sasvim sigurno zna. Po istom principu, neće Carević, Radović i njihova cirkuska mašinerija odlučivati da li je zakon prekršen ili ne, već je to zadatak i obaveza nadležnih državnih organa", istakli su iz budvanskog DPS-a.

Iz ove partije poručuju da svako ko bude kršio zakon, snosiće posledice, a ove medijske zablude Carevića su možda samo refleks umišljaja da mu status proističe iz korjena prezimena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.