U Španiji ubijen crnogorski državljanin
Foto: Printscreen

U Španiji ubijen crnogorski državljanin

Baranin Miloš Peruničić (41), blizak klanu Alana Kožara, ubijen je u Španiji.

Kako javljaju španski mediji, ubistvo se dogodilo u Marbelji, kada su napadači u sred bijela dana zapucali u Peruničića.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, hodao je trotoarom nedaleko od kuće u Marbelji, kada mu je prišao nepoznati muškarac sa crnom torbom u ruci, i u njega oružjem sa prigušivačem ispalio nekoliko hitaca. Nakon toga je sjeo u crni automobil i pobjegao.

Kada je stigla policija, mogli su samo da potvrde smrt Peruničića.

Španski mediji su juče objavili da je žrtva bosanske nacionalnosti.

Slučaj je preuzeo specijalni tim koji se, kako prenose španski mediji, fokusirao na istraživanje prošlosti Peruničića- policija ga je istraživala zbog droge, a proveo je i jednu godinu u zatvoru.

Istražitelji su uzeli snimke sa nadzornih kamera i saslušali nekoliko svjedoka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.