Očekuje nas dvostruko pomračenje koje će uticati na sljedećih 18 godina
Ilustracija

Od 5. juna do 5. jula

Očekuje nas dvostruko pomračenje koje će uticati na sljedećih 18 godina

Koridor pomračenja počeće 5. juna pomračenjem Mjeseca, a završava se pomračenjem Sunca 21. juna. Zatim, pomračenje Sunca otvara drugi koridor, koji će trajati do 5. jula.

Zbog svega toga doći će do velike količine energije koja uslovljava promjene, a konačni rezultat zavisi od osobe do osobe, te da li osoba može da koristi tu energiju ili ne.

Veoma je važno da tokom ovog perioda pažljivo pristupite svojim ciljevima, planovima i postupcima, jer se to lako može odraziti na period od narednih 18 godina!

Dvostruke igre i dvosmislenost bilo koje vrste su veoma opasne u ovom periodu koridora pomračenja.

Na dan pomračenja mjeseca, 5. juna, treba pustiti i odbaciti sve zastarjelo: osjećanja, odnose koji nam nisu potrebni, sve ono što nas dugo brine, tako da može na to mjesto da dođe nova energija.

Dobro razmislite o svojim ciljevima i o tome kako ih ostvariti, ali ne žurite da ih ostvarite, nego sačekajte kraj ovog koridora.

Pogrešne odluke donijete u ovom periodu mogu biti fatalne i ne mogu se ispraviti. Zbog toga morate biti posebno pažljivi, osluškivati sebe i svoje želje.

Ako nema odgovora u duši, možda vam ove ciljeve i želje nameću roditelji, rođaci ili društvo i okruženje - pa možete požaliti zbog donesenih odluka.

Ciljevi moraju biti konkretni, ostvarivi i relevantni.

Zapišite svoje misli koji dolaze tokom koridora pomračenja, među njima se možda kriju ideje za budućnost.

Ne plašite se pomračenja, jer ono može uticati na poboljšanje vašeg života i kardinalne promjene koje već odavno kasne, a neophodne su za napredovanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.