Bosanac ubijen u Španiji, nastavak rata klanova?
Foto: La opinion de Malaga

Bosanac ubijen u Španiji, nastavak rata klanova?

Četrdesetogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine čiji identitet za sada nije poznat ubijen je danas u sred bijela dana u španskoj Marbelji naočigled brojnih svjedoka,pišu tamošnji mediji. Španska policija traga za nepoznatim počiniocem.

Ubistvo se dogodilo danas oko 14 časova, u dijelu gdje se nalaze luksuzne stambene zgrade,pišu španski mediji.

Prema riječima očevidaca, muškarac je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i nakon toga pobjegao, navode izvori Efe iz centra za hitne slučajeve.

Žrtva je, prema pisanju medija, zadobila više prostrijelnih rana i preminula na licu mjesta.

Žena koja je svjedok događaja je ispričala policiji da je vidjela muškarca obučenog u mornarsko plave kratke pantalone i dugu jaknu iste boje, koji je nosio kapu i masku.

Ispričala je i da je nekoliko hitaca pogodilo automobil njenog kolege, koji je bio parkiran u blizini.

Napadač je pobjegao,  a istraga je u toku.

Tijelo žrtve je prebačeno na Institut za pravnu medicinu, gdje će biti obavljena obdukcija.

Prema pisanju tamošnjih medija, riječ je o novom kriminalnom obračunu u Marbelji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.