Podgorica: Raspisan tender za izgradnju Bulevara Vilija Branta na Zlatici
Foto: PG Biro

Vrijednost projekta je milion i 750 hiljada eura

Podgorica: Raspisan tender za izgradnju Bulevara Vilija Branta na Zlatici

Iz Glavnog grada su naveli da je raspisan tender za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta na Zlatici, od ukrštanja sa ulicom Mosorskom do kružnog toka – skretanja za autoput, vrijednosti 1.750.000 eura.

"Javnim pozivom je obuhvaćeno izvođenje građevinskih i građevinsko-zanataskih radova na trasi, atmosferskoj kanalizaciji, vodovodu i instalacijama jake i slabe struje, izvođenje elektrotehničkih radova na instalacijama jake struje (javna rasvjeta, zaštita 10kV kablova, izmještanje i zaštita NN vodova  i kablovska kanalizacija ispod saobraćajnice) i izvođenje geodetskih radova", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Rok izvođenja radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, a Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 90 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Naveli su da se ponude predaju radnim danima od 08 do 14 sati, zaključno sa danom 09.07.2020.godine do 09:00 sati.

"Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ul. IV proleterske br.19, Podgorica i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi: Uprava za saobraćaj,ul. IV proleterske br.19, 81000 Podgorica", objasnili su u saopštenju.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 09.07.2020. godine u 09:15 sati, u prostorijama Uprave za saobraćaj, kancelarija broj II-4, na adresi ul. IV proleterske br.19, Podgorica.
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.