Srpska Alternativa: Politika DF-a usmjerena protiv interesa srpskog naroda
Svetislav Perišić

Srpska Alternativa: Politika DF-a usmjerena protiv interesa srpskog naroda

Srpska Alternativa će sigurno učestvovati na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori planiranim za jesen ove godine, a uskoro će stranački organi donijeti odluku o načinu izlaska, odnosno eventualnom samostalnom nastupu ili koalicionoj saradnji, saopšteno je iz te partije.

Lider Srpske Alternative, Svetislav Perišić je kazao da su njihovi potencijalni partneri su sve političke partije osim Demokratskog fronta, čija je politika definitivno direktno uperena protiv interesa srpskog naroda i kao takva za Srpsku Alternativu je apsolutno neprihvatljiva.

"Za Srbe u Crnoj Gori bi najbolje bilo da se sa političke pozornice povuku oni koji ga trideset godina predstavljaju i koji su glavni krivci za poziciju u kojoj se danas naš narod nalazi, te takvim činom do sada daju najveći doprinos borbi za prava srpskog naroda, koji bi im bio neizmjerno zahvalan.Smatram da Srbima nije mjesto u Demokratskom već u građanskom frontu, zajedno sa Crnogorcima, Bošnjacima, Muslimanima, Albancima, Hrvatima i svim ljudima dobrih namjera kojima je naša jedina domovina Crna Gora u srcu, a bolji život svih njenih građana primarni interes. Ubijeđen sam da će srpski narod ovoga puta na mnogo pragmatičniji način birati svoje predstavnike i konačno povesti računa o svojim interesima, a ne kao do sada voditi politiku na mitovima i prošlosti, koja nam ništa dobro nije donijela", naveo je Perišić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.