Pismo od oca bivše djevojke:  Ništa što bi ti mogao da učiniš neće mojoj ćerki vratiti nevinost
Ilustracija

Pismo od oca bivše djevojke: Ništa što bi ti mogao da učiniš neće mojoj ćerki vratiti nevinost

Jednog Amerikanca iznenadilo je pismo koje je dobio od oca svoje bivše djevojke s kojom je raskinuo prije 10 godina, a u kojem ga ovaj posvećeni vjernik optužuje da je "ukrao nevinost" njegovoj mezimici i tako mu "uskratio zadovoljstvo" da svoju ćerku "čistu i nevinu" preda u brak.

"Prošlo je već 10 godina otkako sam saznao da si ukrao nevinost moje ćerke. Prvo sam namjeravao da ti oprostim jer si pokazao kajanje kad sam se suočio s tobom, ali sam saznao da si to radio i s drugim djevojkama i da si se ponašao kao da si pobjedio u igri pa sam odlučio da povučem svoj oprost", piše ljutiti otac.

Objasnio je da je proučavao Bibliju da bi otkrio kako je najbolje postupiti, a napomenuo je i da je veoma bijesan. On je naveo da je toliko bijesan da "bih te najradije ubio nakon dugog i ekstremnog mučenja, nakon čega bih oskvrnavio i uništio i tvoje tijelo".

To, međutim, kako je dodao, ne može da učini jer se posvetio Isusu Hristu.

On je, kako je dodao, proučavajući Bibliju došao do cifre od 49 godina koju mu bivši momak njegove ćerke duguje, te mu je dao do znanja da se molio Bogu da otimaču nevinosti njegove kćeri uzme 49 godina života, prenosi B92.

"Tražio sam od Boga da uzme od tebe i da meni najvrijednije što imaš: tvoju mladost i sve dobro što dolazi s njom. Tačnije, tražio sam od Boga da tebe učini starijim, a mene podmladi za 49 godina. Ako primjetiš da si počeo značajno i brzo da stariš, budi svjestan da za to nema nekog medicinskog uzroka, već da je to kazna Božja. Ni pod kojim uslovima ti to neću vratiti. Ništa što bi ti mogao da učiniš neće mojoj ćerki vratiti nevinost", napisao je.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.