Cetinje: Uhapšena lica povezana sa
ilustracija

Cetinje: Uhapšena lica povezana sa "škaljarcima"

Specijalni policijski tim, po nalogu SDT-a, juče je na Cetinju ponovo uhapsio Veska Lipovinu, Filipa Petričevića, Nikoletu Vukić i Mirka Jovićevića.

Prema saznanjima Dnevnih novina, u pritvoru su zadržani Miloš Đuričković i Veljko Pejović.

Svi se dovode u vezu sa “škaljarcima” a sumnjiče se za teška krivična djela, među kojima su i ubistva iz prethodnog perioda, ali i pranje novca.

“Specijalno državno tužilaštvo ispituje povezanost uhapšenih sa krivičnim djelima koja su se događala u proteklom periodu. Tokom istrage će se utvrditi svi detalji kriminalnog djelovanje ove grupe”, rekao je sagovornik iz tog tužilaštva.

Istragom rukovodi specijalna tužiteljka Lidija Vukčević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.