Maskiran noseći pištolj prišao mercedesu, kad je vidio ženu odustao od namjere da puca

Maskiran noseći pištolj prišao mercedesu, kad je vidio ženu odustao od namjere da puca

Policija istražuje ko je muškarac koji je, kako se sumnja, pripremao likvidaciju u nedjelju veče u naselju Dobrota kada je presreo vozilo “mercedes“ u kojem je bila žena, piše Pobjeda.

Kako Pobjeda saznaje, naoružani maskirani muškarac prišao je automobilu s pištoljem u ruci, ali nije pucao.

Sve ukazuje da je nepoznati muškarac očekivao da za volanom bude druga osoba, jer je kada je ugledao ženu, odustao od namjere da puca.

Ipak, istražitelji ne isključuju mogućnost da je žena bila meta te da je napadač iz nekog razloga odustao od nauma da puca.

Prema saznanjima Pobjede, žena koja je bila za volanom nema veze sa bezbjednosno interesantnim osobama ili članovima kriminalnih organizacija.

Presrijetanje žene dogodilo se na donjem putu u Dobroti. Pobjedi je nezvanično saopšteno da je sinoć oko 23 sata prijavljeno da je naoružani muškarac pripremao zločin i da inspektori intenzivno rade na njegovom identifikovanju. Prikupljena su obavještenja od građana na ove okolnosti, izuzeti su i snimci sa nadzornih kamera i uzeta je izjava od žene koja je bila u „mercedesu“.

Istražitelji vjeruju da je napadač ili zamijenio automobil ili je odustao od napada kada je uvidio da u automobilu nije osoba koju je očekivao.

Žena je bila u mercedesu u blizini marketa Aroma prema otvorenom bazenu.

Na tom potezu se nalaze brojni stambeni i ugostiteljski objekti.

Maskiranog napadača su vidjeli i pojedini mještani, odnosno prolaznici.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.