U Crnoj Gori nema oboljelih od koronavirusa već 28. dan
Ilustracija

IJZ

U Crnoj Gori nema oboljelih od koronavirusa već 28. dan

Od jučerašnjeg presjeka stanja do danas u 17 sati laboratorijeInstituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) su završile analizu 86 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije Kovid19.

"Broj aktivnih slučajeva ostaje 0",kazali su iz IJZ.

Podsjetimo, u Crnoj Gori je od početka dešavanja registrovano ukupno 324 slučaja obolijevanja od virusa korona. Preminulo je devet osoba, a oporavilo se 315.

Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša poručio je da bi kraj epidemije koronavirusa u Crnoj Gori, ukoliko ne bude novih slučajeva, mogao biti proglašen 2. juna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.