Udes u Beogradu: Rijedak snimak neutješnih muških suza (VIDEO)

Muška suza najteža kanula je juče kod Arene u Beogradu nakon što se na auto-putu dogodio sudar u kom, srećom, nije bilo povrijeđenih. Bar ne fizički.

Na Jutjubu je osvanuo snimak koji je uspio da uhvati taj gotovo mitski trenutak u kom odrastao muškarac plače kao dijete, a što drugo nego zbog čuknutog automobila koji je tek kupio, prenosi Nova.rs

I kamen bi se u isto vrijeme rasplakao i zasmijao na mini dramu snimljenu od strane vozača BMW-a, čovjeka koji je u udesu bio krivac jer se zbog nepažnje zakucao u automobil ispred, marke “opel”.

Dok momak iz “opela” govori “Šta uradi”, “snimatelj” ponavlja “Ja nisam vidio ništa”, dok gleda kakvu je štetu napravio. “Zamislio sam se, gledao sam u telefon”, objašnjava on, a kolega vozač u tom trenutku počinje da plače neutješno i da kroz suze objašnjava kako ga je “sad tek kupio”.

“Platićemo ga, brate, dobro nismo poginuli, druže, nemoj plakati”, objašnjava vlasnik BMW-a koji je, može se vidjeti iz snimka, pretrpio mnogo veću štetu, ali ga ni tih 20.000 eura koliko će, kaže, morati da plati, nisu potresle kao suze sabornika u nevolji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.