Crnogorska daje punu podršku građanima koji ne žele kamenolome u Grblju
Dejan Ivović, foto: OO Crnogorska Kotor

Crnogorska daje punu podršku građanima koji ne žele kamenolome u Grblju

Nakon što je Opštinski odbor Crnogorske u Kotoru upozorio na opasnost i nezadovoljstvo zbog davanja saglasnosti na nove koncesije i produženja starih, reagovala je i opštinska uprava i dala podršku građanima Grblja, zbog čega smo zadovoljni, kazao je Dejan Ivović, predsjednik OO Crnogorske-Kotor.

"Uzimajući u obzir činjenicu da iza projekata koncesije stoje intersne grupe koje udaraju na temelje države Crne Gore, smatramo da Vlada to mora hitno spriječiti i onemogućiti im da stečenim profitom u našoj državi rade protiv nje", kazao je Ivović.

Kako navodi, prvi su objavili i hrabro pokazali da u Kotoru postoji neko ko će voditi brigu o svim građanima opštine bez obzira na kom lokalitetu se oni nalazili i koliko teme kojima se bavimo mogu izazvati nezadovoljstva kod onih čije interese osporavaju.

"Svjesni smo da će sličnih inicijativa i kapitalnih projekata na području opštine Kotor biti i u budućnosti. Apsolutno podržavamo razvoj opštine Kotor,ali se ne smije zanemariti činjenica da su životi i zdravlje ljudi, kako građana Kotora tako i cijele Crne Gore, na prvom mjestu i iznad svih interesa", naglasio je Ivović.

Ivović smatra da za svaki problem postoji rješenje koje se ostvaruje iskrenim, otvorenim dijalozima sa predstavnicima kako lokalnih tako i državnih organa izvršne vlasti, a ne, kako navodi  "siledžijskim i primitivnim govorom mržnje koji je dopirao iz susjedne opštine proteklih dana".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.