Kraljica Elizabeta(94) u izolaciji na konju (FOTO)
Izvor: Reuters/Pool/Steve Parsons

Kraljica Elizabeta(94) u izolaciji na konju (FOTO)

Na fotografiji koju je Bakingmenska palata objavila u nedjelju kasno uveče, britanska kraljica Elizabeta II (94) snimljena je kako jaše 14 godina starog ponija po imenu Balmoral Fern u parku koji okružuje dvorac Vindsor,prenosi N1.

Od uvođenja mjera karanina u Velikoj Britaniji, kraljica živi u Vindsoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu grupu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika kovida-19.

20200531T213336Z1077325577RC2XZG927W3ERTRMADP3BRITAINROYALSQUEEN

Izvor: Reuters/Pool/Steve Parsons

Kraljica se sa tog mjesta u poslednjih nekoliko mjeseci više puta obratila naciji, saopštenjem ili u televizijskim obraćanjima.

Na fotografiji kraljica nosi ružičastu maramu preko glave, bijele rukavice i jaknu od zelenog tvida.

Elizabeta II je poznata kao ljubitelj životinja, a posebno je naklonjena konjima i psima. Kad se sredinom marta iz Bakingmenske palate preselila u Vindzor, usred pandemije koronavirusa, navodno je sa sobom povela i svoja dva velška korgija, Kendi i Vulkan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.