Rađenović: Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario
Krsto Rađenović

Rađenović: Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario

Dvodnevni desant DPS i njihovih satelita i korumpiranih odbornika - prebjega na vlast u Budvi završen je fijaskom. Budva je odbranjena, ostala je u rukama onih koji su izbornom voljom naroda dobili priliku da upravljaju ovom opštinom, saopštio je Krsto Rađenović, predsjednik OO SNP Budva i šef Kluba odbornika SNP CG u SO Budva.

Na taj način odbranjen je kako kaže Rađenović, ne samo ovaj opozicioni grad, već i ustavni poredak Crne Gore, te spriječena još jedna krađa izborne volje građana.

"Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario, te su na taj način spriječili DPS da njima svojstvenim metodama još jednom ponize naše sugrađane. Opozicija je pokazala da može da bude jedinstvena i da je sposobna da sve nesuglasice ostavi po strani kada je u pitanju viši interes.

Pobjeda u Budvi je nova nada za Crnu Goru, nada da je ovo korak dalje ka demokratizaciji i stvaranju ambijenta vladavine prava i poštovanja osnovnih prava naših građana. Samo jedinstvo, istrajnost i istinska saradnja opozicije, bez surevnjivosti i svađa, mogu dovesti do razvlašćivanja DPS-a i na državnom nivou, što mora biti cilj svih nas", ocijenio je Rađenović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.