Sergeja Trifunovića udarili tokom skupljanja potpisa za izbore
Sergej Trifunović

Sergeja Trifunovića udarili tokom skupljanja potpisa za izbore

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Kako je za N1 ispričao član Predsjedništva Pokreta slobodnih građana Petar Miletić, Trifunoviću je prišao čovjek i provocirao ga pitanjima "ko ovo plaća" i onda ga je u jednom trenutku udario po licu.

Miletić je naveo i da je policija, koja je bila u blizini, privela napadača, a da će advokat PSG-a podnijeti prijavu,prenosi N1.

Pokret slobodnih građana prikupljao je potpise ispred Ruskog cara za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.