Šćekić: Jučerašnja pobjeda u Budvi korak ka konačnom trijumfu demokratije
Dragoslav Šćekić, foto:Kodex

Šćekić: Jučerašnja pobjeda u Budvi korak ka konačnom trijumfu demokratije

Predsjednik Opštine Berane i potpredsjednik SNP CG Dragoslav Šćekić, uputio je kako se navodi u saopštenju ove partije, predsjednicima Opštine i skupštine opštine Budva Marku Batu Careviću i Krstu Radoviću, odbornicima SNP-a, DF-a, Demokrata i URE, kao i svim časnim građanima Budve, od sveg srca najiskrenije čestitke povodom jučerašnje odbrane ljudskog dostojanstva, časti, kao i Ustava Crne Gore.

"Dešavanja iz lokalnog budvanskog parlamenta šalju jasnu sliku, ali i poruku čitavoj našoj državi da, ako pobijedimo lične i partijske sujete, zajednički možemo sačuvati i spasiti i najviši pravni akt, ali i našu državu od politike DPS režima i njegovih političkih privjezaka. Protekli dani još jednom su pokazali i potvrdili činjenicu da je politika DPS-a zasnovana na mržnji, korupciji i rušenju vrijednosti njegoševske i petrovićke Crne Gore. Kao takvu, razumio sam i njihovu potrebu da mimo zakona i mimo izborne volje pokušaju po svaku cijenu da se dohvate gradske kase, isključivo zarad nastavka svoje pogubne politike", kaže Šćekić.

Dodaje da je to uobičajeni doživljaj demokratije DPS-a.

"Sa druge strane, juče smo svi skupa pokazali i Crnoj Gori, ali i ukupnoj međunarodnoj javnosti da je slobodna izborna volja svetinja, i da se ne može prekrajati zastrašivanjem, pritiscima i korupcijom. Jučerašnja pobjeda u Budvi je, u to sam više nego siguran, još jedan korak ka konačnom trijumfu demokratije i neke nove, ljepše, poštenije i časnije Crne Gore na državnom nivou. Još jednom, moje najiskrenije čestitke”, stoji u čestitki Šćekića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.