Osumnjičenoj za izazivanje udesa kod Bogetića zadržavanje do 72 sata
Foto: Printscreen

Odluka ODT-a u Nikšiću

Osumnjičenoj za izazivanje udesa kod Bogetića zadržavanje do 72 sata

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo je zadržavanje do 72 sata Budvanki D.T. koja se sumnjiči da je izazvala saobraćajnu nesreću koja se juče ujutro dogodila u mjestu Cerovo, kod Bogetića, na magistralnom putu Nikšić-Podgorica.

U nesreći, koja se dogodila kada su se sudarili minibus "Glušica" i automobil marke VW Turan kojim je upravljala Budvanka, poginule su J.J. (42) i M.V. (46), dok je povrijeđeno 26 osoba.

Budvanka D.T. je uhapšena nakon ukazane medicinske pomoći, zbog teškog djela protiv bezbjednosti u saobraćaju. Zadržavanje joj je odredio tužilac ODT Nikšić Željko Pejović.

Osnovni sud u Nikšiću sjutra će se izjasniti o pritvoru, prenosi Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.