Jelušić: Za nas je sjednica SO Budva završena
Predrag Jelušić

Jelušić: Za nas je sjednica SO Budva završena

Lider budvanskog DPS Predrag Jelušić kazao je sinoć na pres konferenciji da je za tu partiju sjednica lokalnog parlamenta na čijem dnevnom redu je smjena gradonačelnika Marka Carevića - završena.

"Rok od 30 dana je vrlo jasan po zakonu, u tom roku predsjednik lokalnog parlamenta imao je obavezu da sazove skupštinu, da organizuje raspravu i da u tom roku omogući izjašnjavanje odbornika po podnijetoj inicijativi. Taj rok je istekao u ponoć. I za nas je ta sjednica okončana. Čuli smo neku drugu argumentaciju koja ne stoji, ali svakako će, u nekom trenutku, institucije sistema riješiti ovu dilemu, ako dileme uopšte ima", rekao je on.

Na pitanje da li će biti podnijeta nova inicijativa za smjenu Carevića, Jelušić je kazao da će javnost o svim daljim koracima te partije biti obaviještena.

"Vjerujte da imamo dosta kondicije, dosta demokratskog kapaciteta da ispoštujemo sve što predviđa zakon ove države", kazao je on.

"17 je, ipak, više od 16" - zaključio je Jelušić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.