Đoković: Plakao sam posle svoje prve pobjede
Novak Đoković

Đoković: Plakao sam posle svoje prve pobjede

Najbolji teniser svIJeta Novak Đoković otkrio je u podkastu „Tennis United“ da je izuzetno emotivno podnIo prvo takmičenje na kojem je učestvovao.

Đoković je zajedno sa Špankinjom Garbinjom Mugurusom bio gost u podkastu koji su na zvaničnoj stranici ATP tura vodili kanadski teniser Vasek Pospišil i Amerikanka Betani Matek-Sends.

"Na prvom turniru na kojem sam zvanično učestvovao, imao sam osam godina, i pobjedio sam u prvom meču 10:8 u taj-brejku. Bio sam preplavljen radošću, ali sam isto tako bio i premoren. Mama mi je bila tu i kada me je zagrlila počeo sam da plačem“, rekao je Đoković, koji je istakao da se to ponovilo kada je u sledećem meču poražen od Viktora Troickog 9:0.

Pošto je Mugurusa u toku podkasta pravila španski omlet, jedna od tema je bila i hrana, pošto je poznato da se srpski teniser pridržava biljne ishrane, prenosi N1.

„Odrastao sam potpuno drugačije. Jeo sam meso tri puta na dan, svaki dan, tako da sam to promijenio. Sviđa mi se ovo kako se sada hranim“, istakao je Đoković.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.