DPS Tuzi

"Građani svojim odgovornim ponašanjem doprinijeli smanjenju rizika širenja virusa"

Izvršni odbor DPS-a Tuzi je, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, održao sjednicu Izvršnog odbora, prvu nakon pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa, saopšteno je iz te partije.

"Na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Mirza Pepić bilo je riječi o situaciji izazvanoj koronavirusom, kao i naporima Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti da zaštite zdravlje svih građana Crne Gore", kazali su iz OO DPS-a Tuzi.

Sjednici su takođe prisustvovali Miomir M. Mugoša ispred Predsjedništva DPS Crne Gore i Bojan Đakonović ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

"Jedinstveni stav prisutnih članova je, dodajući, da su građani svojim odgovornim ponašanjem i poštovanjem mjera Vlade zajednički doprinijeli smanjenju rizika širenja virusa", kazali su iz DPS-a.

Izvršni odbor je razmatrao i zaključke usvojene na prethodno održanim online sastancima sa Direktoratom Partije, shodno kojima će se u narednim danima krenuti aktivno u kampanju za parlamentarne izbore.

"DPS će i u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem očuvanju zdravlja građana Tuzi i Crne Gore", naveli su iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.