Srednja stručna škola odala priznanje učenici: Za Irenu Madžgalj granice ne postoje
Irena Madžgalj, foto:Privatna arhiva

Proglašena za "Đaka generacije"

Srednja stručna škola odala priznanje učenici: Za Irenu Madžgalj granice ne postoje

Učenica bejlopoljske Srednje stručne škole Irena Madžgalj je proglašena za ,,Đaka generacije’’.

 Irena je slavu Bijelog Polja, Crne Gore i svoje Srednje stručne škole pronosila širom Evrope osvajajući nagrade i priznanja na brojnim, prestižnim takmičenjima iz ruskog jezika.

Kolektiv škole je čestitao učenici nagradu i poželio joj uspjeh u budućem školovanju i radu.

"Svojim radom i trudom učenica je pokazala koliko uspješan može biti jedan mladi čovjek. Za Irenu granice ne postoje. Od Rusije, Bugarske, Grčke, Italije, pa gradova u regionu Novog Sada, Beograda i najzad Podgorice krčila je sebi put do uspjeha. Na tom putu pobrala je bezbroj nagrada kako na državnim i međunarodnim takmičenjima, tako i na Olimpijadama iz ruskog jezika. Biti apsolutni pobjednik Olimpijade održane u Moskvi 2018.godine, među 1600 učesnika iz cijelog svijeta, uspjeh je ne samo za našu školu i grad nego i za državu.", poručuje kolektiv Srednje stručne škole.

Podsjećaju da je Irena talentovana i za literarno stvaralaštvo gdje je takođe dobitnica mnogih nagrada na državnim, regionalnim i međunarodnim konkursima.

"Ambiciozna, vrijedna, marljiva, odgovorna, druželjubiva samo su neki od epiteta koji krase ovu učenicu. Bila nam je čast i zadovoljstvo imati ovakvu učenicu, zahvaljujući Ireni i njenim uspjesima i nagradama i ime naše Škole postalo je prepoznatljivo širom svijeta.I kako je kazao čuveni Aristotel: ,, Mi smo ono što neprestano činimo’’, nadamo se da će ovo biti moto našoj dragoj učenici, te da će nastaviti da slijedi ono što je započela.", poručili su svojoj učenici priznanje za "Đaka generecije" iz kolektiva škole.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.