Opštinski odbor DPS, Rožaje

"DPS Rožaje daje punu podršku Vladi i državnim institucijama u svim akcijama preduzetim zarad očuvanja mira i stabilnosti"

Juče su u Rožajama održane odvojene sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog odbora DPS Rožaje.

Sjednice kojim je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora (OO) DPS Rožaje, Mehmed Husović održane su uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT.

"Članovi Izvršnog i Opštinskog odbora iskazali su zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom situacijom u opštini i državi konstatujući da su Vlada i sve državne institucije adekvatno i krajnje profesionalno odradile sve poslove vezano za pandemiju virusa Covid-19. Posebno raduje činjenica da u Rožajama nije bilo slučajeva zaraze i da su građani Rožaja, poštujući  mjere NKT dali ogroman doprinos u prevenciji širenja bolesti", navodi se u saopštenju DPS-a Rožaje.

Istakli su da je na sjednici analizirana poltička situacija u Crnoj Gori i Rožajama.

"Članovi Izvršnog i Opštinskog odbora daju punu podršku Vladi Crne Gore i državnim institucijama  u aktivnostima koje imaju za cilj očuvanje mira, stabilnosti i multietničkog sklada, kao i sankcionisanje svih  vidova narušavanja i ugrožavanja lične i kolektivne bezbijednosti, ma od koga dolazile takve pojave", poručili su u saopštenju.

Sjednicama su prisustvovali u ime Predsjedništva DPS CG Nikola Rakočević, u ime Izvršnog odbora DPS CG Mersudin Dautović, poslanici u Skupštini Crne Gore Mirsad Murić i Marta Šćepanović, kao i Andrija Klikovac, član Glavnog odbora DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.