Putnik iz minibusa koji je sletio kod Bogetića: Proklizavanje je trajalo cijelu vječnost
Foto:Screenshot

"Vozač vozio dobro, nije uspio da izbjegne auto"

Putnik iz minibusa koji je sletio kod Bogetića: Proklizavanje je trajalo cijelu vječnost

Spasoje Tomić, jedan od putnika minibusa "Glušica", koji je jutros sletio s puta u provaliju u nesreći koja se dogodila u mjestu Cerovo na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, kaže da je proživio pravi horor.

"Krenuli smo sa stanice u 8:05 sati. Put je bio u redu, vozač je zaista vozio dobro, brzina je bila prilagođena uslovima i samo smo odjednom vidjeli auto koje je izletjelo iz suprotne trake. Vozač nije uspio da ga izbjegne, došlo je do sudara, i mi smo sletjeli u provaliju. Sreća u nesreći je da se nismo mnogo prevrtali, već samo proklizali. Većina nas je preživjela udes, nažalost dvije djevojke su izgubile život. To je za nas bio veliki šok. Prošli smo jedan horor, činilo se da to proklizavanje traje čitavu vječnost. Zahvalan sam bogu što me sačuvao da ostanem živ sa svojom porodicom", kazao je Tomović, prenosi Pobjeda.

On je rekao da se nada da će se svi povrijeđeni oporaviti i da neće imati posljedica po zdravlje.

Dvije mlađe ženske osobe su poginule, a 26 ih je povrijeđeno u sudaru autobusa i automobila, koji se jutros dogodio u mjestu Cerovo kod Bogetića, na magistralnom putu Nikšić-Podgorica.

Kako je kazao direktor nikšićke bolnice Ilija Ašanin svi povrijeđeni su stabilno.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.