Ministarstvo sporta pozvalo mlade da se prijave za rad u Omladinskim servisima

Ministarstvo sporta pozvalo mlade da se prijave za rad u Omladinskim servisima

Ministarstvo sporta i mladih raspisalo je 27. maja Javni poziv za angažovanje lica za obavljanje administrativno-tehničkih poslova, potrebnih za funkcionisanje omladinskih servisa u Podgorici, Danilovgradu, Nikšiću, Mojkovcu, Petnjici, Plavu i Šavniku.

Kako je saopšteno iz tog resora, Omladinski servisi predstavljaju mjesto gdje mladi, kroz direktnu komunikaciju na terenu, kako međusobnu, tako i interakciju sa drugim subjektima, mogu da zauzmu zavidan udio u kreiranju politika za mlade. 

"Pozivamo sve zainteresovane da se odazovu na poziv Ministarstva, te da postanu dio kreativnog tima koji pokreće stvari, a u kojem će rad biti zanimljiv i donijeti im jedinstvena iskustva. Dođite sa otvorenim umom i pozitivnim stavom, a mi vas čekamo da ovo druženje pretvorimo u produktivan proizvod na koji ćemo svi biti ponosni. Takođe, ako ste čitajući ovaj post pomislili na nekog iz vaše okoline za koga smatrate da bi se dobro pronašao na navedenom polju, podijelite i sa njima ovu informaciju.", poručuju iz Ministarstva.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju crnogroksi državljani sa prebivalište u Crnoj Gori, sa najmanje IV nivoom kvalifikacije obrazovanja i ne više od 30 godina života.

Detalje možete pogledati ovdje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.