Sudar automobila i autobusa  kod Bogetića, dvije osobe  poginule, najmanje 19 povrijeđenih
Foto:Onogošt

Težak udes na putu Podgorica - Nikšić

Sudar automobila i autobusa kod Bogetića, dvije osobe poginule, najmanje 19 povrijeđenih

Na magistralnom putu Podgorica - Nikšić, putnom pravcu Bogetići - Drenoštica, jutros posle 8 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je došlo do sudara autobusa i automobila, saopšteno je iz policije. Dvije osobe su stradale, 19 je povrijeđenih, prenose mediji.

Kako saznaje agencija Mina, do udesa je došlo u sudaru autobusa prevoznika “Glušica” koji je vozio iz pravca Nikšiča i automobila marke Folksvagen, koji je išao iz suprotnog smjera.

Autobus je sletio sa puta, a automobil se nakon sudara prevrnuo.

Poginule su dvije mlađe ženske osobe, navodi portal Vijesti. 

Prema istom izvoru, od 19 povrijeđenih, dvoje je iz automobila, dok su ostali iz autobusa.

Minibus sa 24 mjesta koji se kretao iz pravca Nikšića je sletio sa puta niz strminu u mjestu Cerovo, nadomak Bogetića. 

Načelnik nikšićke Službe zašite i spašavanja Veselin Gardašević potvrdio je da su u nesreći stradale dvije osobe, a da su svi povrijeđeni izvučeni iz automobobila i autobusa i prevezene u bolnice.

udesbogeticiscr

Foto:Screenshot/RTCG

Saobraćaj je obustavljen. Uviđaj u toku.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.