Prihvaćena optužnica protiv Beranke: Izbola sam nožem komšiju, došli su nam pred kući i napali nas

Prihvaćena optužnica protiv Beranke: Izbola sam nožem komšiju, došli su nam pred kući i napali nas

U bjelopoljskom Višem sudu održano je ročište za potvrđivanje optužnice protiv Radosave Simonović iz Berana, koja se tereti da je nožem teško povrijedila sugrađanina Dragomira Trišića. Vanpretresno vijeće kojim je predsjedavao sudija Radoslav Konatar potvrdilo je optužnicu, koju je ranije vratilo bjelopoljskom Višem tužilaštvu na dopunu.

Prema optužnici, Simonovićeva je 4. novembra prošle godine, nakon svađe i tuče u dvorištu njene porodične kuće, u pokušaju da zaštiti brata i troje maloljetne djece, kuhinjskim nožem tri puta ubola Dragomira Trišića.

“Izbola sam nožem komšiju, ali nijesam namjeravala da ga ubijem, ili da povrijedim bilo koga. Nijesam svjesna svega što se desilo i šta sam uradila. Ne sjećam se ni da sam uzela nož, niti šta se kasnije zbivalo. Došli su pred našu kuću i napali nas. Kada sam vidjela da mi udaraju brata, sve mi se smračilo pred očima”, kazala je Simonovićeva na saslušanju.

Trišić je tog dana sa Radosavom Raičevićem i Jovicom Radevićem došao pred njenu kuću, gde su vrijeđali njenu maloljetnu kćerku, koju je Trišić uznemiravao na društvenim mrežama.

“U pokušaju da ga odvrati od toga, ispred kuće je izašao Radosavin brat Vladimir Mijović, koga su Trišić, Radević i Raičević oborili na zemlju i nanijeli mu povrede. Kada je vidjela da joj tuku brata, iz kuće je izašla Simonovićeva, inače samohrana majka četvoro dece, i tri puta ubola Trišića u leđa”, piše  u optužnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.