Tivat: U udesu poginule dvije osobe, automobilom udarili u betonske blokove
ilustracija

Tivat: U udesu poginule dvije osobe, automobilom udarili u betonske blokove

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila dva sata posle ponoći u mjestu Kukoljina u Tivtu, poginule su dvije osobe.

Smrtno su stradali D.K.(25) iz Surdulice i S.M.(20) iz Vladičinog Hana, saopšteno je Kodexu iz OKCa Uprave policije.

Uviđaj je izvršen je od strane postupajućeg tužioca iz ODT Kotor, uz prisustvo Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Automobil "pežo 307" srbijanskih registracija krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrrsnice - kružnog toka koju u tom mjestu još od kraja prošle godine gradi Opština Tivat.

Automobil koji se , kako se sumnja, kretao velikom brzinom, udario je u jedan dio betonskih blokova kojim se formiraju pješačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila, ispala su iz vozila i zadobila teške tjelesne povrede, prenosi portal Vijesti.

Dvadesetogodišnji M. S. podlegao je povredama na licu mjesta, dok je  K.D. sa teškim tjelesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru i na žalost, preminuo je na putu do nje.

Tijela stradalih biće transportovana u KBC Podgorica radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti. Od strane nadleznih vještaka biće sprovedena potrebna vještačenja, radi utvrđivanja okolnosti i uzroka nastanka ove teške saobraćajne nesreće.

Stradala lica imala su radne dozvole, po kom osnovu su boravili u Crnoj Gori, prenosi Boka News.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.