Supruga Zvicera pucala na napadače?
Foto:Screenshot

Supruga Zvicera pucala na napadače?

Tamara Zvicer (35), supruga Radoja Zvicera (37), navodnog vođe kavačkog klana koji je prije nekoliko dana izrešetan dok je džogirao u kvartu u kom živi u Kijevu, prema pisanju ukrajinskog portala "Detektiv-info" pucala je na napadače i tako odbranila svog supruga.

"Pucala je na napadače i vrištala. Upravo je ovaj njen potez spriječio napadače da dokrajče Zvicera. Ona ih je natjerala da bježe", rekao je izvor portala Detective-info.

Prema snimcima koje je ovaj portal objavio vidi se kako ženska osoba u ruci drži pištolj.

Pripadnici ukrajinske policije nisu uspjeli da pronađu pištolj iz kojeg je pucala, prenosi Detective-info.

Ovaj portal objavio je i uznemirujuće slike žrtve iz bolnice.

ss

Foto: detective-info.com.ua

Ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukiću (30), kao i srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.