Propust kod izgradnje vodovodne infrastrukture u Zatonu
Uprava javnih radova

UJR raskinula ugovor sa firmom iz PG

Propust kod izgradnje vodovodne infrastrukture u Zatonu

Uprava javnih radova raskinula je ugovor sa podgoričkim preduzećem "Decom Montenegro", zbog kako je navedeno propusta i nepoštovanja ugovorenih obaveza u toku stručnog nadzora nad izgradnjom vodovodne infrastrukture u bjelopoljskom naselju Zaton.

U saopštenju Uprave javnih radova se navodi da je pokrenut i postupak aktiviranja garancije za dobro izvršenje ugovora i polise osiguranja od profesionalne odgovornosti, kao vid zaštite interesa države u realizaciji kapitalnih projekata.

Istakli su da je vrijednost raskinutog ugovora sa preduzećem "Decom Montenegro“ iznosila 9.777 eura.

"Uprava javnih radova na ovaj način želi da stavi do znanja svim kompanijama koje učestvuju u realizaciji kapitalnih projekata Vlade Crne Gore da se od njih očekuje maksimalna odgovornost i ispunjavanje obaveza.Istovremeno je započeta procedura izbora novog preduzeća koje će biti zaduženo za stručni nadzor u nastavku radova na vodovodnoj mreži u Zatonu", saopšteno je iz UJR.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.