Zadobila teške povrede unutrašnjih organa

Osmogodišnja djevojčica iz Bijelog Polja nakon pada sa bicikla helikopterom prevezena u KCCG

Pripadnici Avio-helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) prevezli su sinoć iz Bijelog Polja do Kliničkog centra (KC) u Podgorici osmogodišnju A.P., koja je padom sa bicikla zadobila teške povrede unutrašnjih organa.

Kako je saopšteno iz MUP-a, to je urađeno na zahtjev direktorice Opšte bolnice u Bijelom Polju, Biserke Bulatović.

Povrijeđena djevojčica je bila u teškom stanju, i po mišljenju ljekara u Bijelom Polju, bio je neophodan hitan prevoz.

„Ovo je četvrti put da MUP reaguje brzo i efikasno, kada je u pitanju prevoz povrijeđenih i bolesnih iz Opšte bolnice u Bijelom Polju do Kliničkog centra u Podgorici. Izražavam poštovanje i zahvalnost na profesionalnosti i odgovornosti koje pokazuje MUP u ovakvim situacijama“, kazala je Bulatović.

Iz MUP-a kažu da su ovim činom, potvrdilu da su u službi građana.

"Spremni smo da reagujemo svim raspoloživim kapacitetima, uvijek kada je to potrebno", zaključuju iz MUP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.