Muškarac šokiran zahtjevom porodice za prvu bračnu noć
Ilustracija

Muškarac šokiran zahtjevom porodice za prvu bračnu noć

Jedan muškarac šokirao se kada je porodica njegove vjerenice od njega zatražila da učestvuje u ritualu tokom prve bračne noći.

Kako je napisao na društvenoj mreži Redit, uglavnom se dobro razumio s tazbinom, ali je primjetio da porodica buduće mlade sve češće zbija šale povodom njihove prve bračne noć, što je smatrao prilično čudnim.

Razgovarali su o tome gdje bi mogli da idu za medeni mjesec, kada je ona rekla kako im neće da bude potreban bračni apartman odmah. Pitao je zašto, a ona je rekla da želi prvo da prvu noć provedu u kući njenih roditelja, prenosi Super Zena.

Ovo mu u početku nije smetalo, međutim, kada je ona sve više skrivala razlog zbog kog to želi, on ju je otvoreno upitao o čemu se radi. Tad je saznao za ritual, kao i za to od čega se ritual sastoji.

"Muž i žena spavaju zajedno u spavaćoj sobi, a ostatak porodice stoji ispred vrata kako bi mogli da aplaudiraju i čestitaju im kada izađu. Zatim se jedan dio posteljine odvezuje, kako bi mogao da se ušije u tapiseriju mladine majke", započeo je.

"Mislim da je vidjela kako mi je neprijatno, jer je odmah rekla da ne moramo zaista da spavamo zajedno i da možemo samo da se pretvaramo. Prestravio sam se i rekao sam joj da ni pod kakvim uslovima nema šanse da to radimo pred cijelom njenom porodicom", nastavio je.

Kako kaže, i dalje želi da se oženi njome, ali od njene majke dobio je poruku u kojoj mu je rekla da "on ne razumije porodične vrijednosti i da je ova tradicija starija od njega".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.