Foto: UP

Veljović poručio

"Sektor bezbjednosti sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti države"

Direktor Uprave policije Veselin Veljović danas je posjetio Sektor specijalne policije u kampu na Zlatici gdje je razgovarao sa jedanaestom generacijom Policijske akademije koja pohađa osnovnu obuku za rad u Protivterorističkoj jedinici i Posebnoj jedinici policije.

Direktor Uprave policije je ovom prilikom istakao i mladim kolegama ukazao da je  kvalitetna edukacija i obuka policijskih službenika posebno značajna, na šta se usmjerava posebna pažnja, budući da su ljudski resursi, svakako, jedna od važnijih komponenti u radu Uprave policije.

Tokom posjete Veljović je zajedno sa direktorom Uprave javnih radova Rešadom Nuhodžićem obišao radove na izgradnji budućeg objekta za Sektor specijalne policije kojom prilikom su zajednički konstatovali da se radovi odvijaju planiranom dinamikom.

Veljović je naglasio da je razumijevanje i podrška Vlade u izgradnji novog objekta u kojem će pripadnici najelitnijih jedinica crnogorske policije moći da obavljaju dio svojih zadataka u najsavremenijim radnim uslovima potvrda značaja ovog sastava službe koji je dokazao da se spremno suočava sa najtežim i najsloženijim bezbjednosnim izazovima.

"Sektor bezbjednosti je sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti  države", rekao je Veljović.

Direktor je policijskim službenicima ovog sektora izrazio zahvalnost na doprinosu održavanja stabilnog bezbjednosnog ambijenta u aktuelnim dešavanjima i vremenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.