Ukrajina donirala KCCG dezinfekciona sredstva
KCCG

U vrijednosti od deset hiljada eura

Ukrajina donirala KCCG dezinfekciona sredstva

Počasni konzul Ukrajine Stanislav Dovgij donirao je dezinfekciona sredstva Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u vrijednosti od deset hiljada eura, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Iz KCCG-a su kazali da je ta ustanova, kao i do sada, visoko profesionalno odgovorila ozbiljnom izazovu sa kojim se suočilo čovječanstvo.

Rukovodstvo KCCG, na čelu sa direktorom Jevtom Erakovićem, zahvalilo je Dovgiju na vrijednoj donaciji.

„Veoma nas raduje da smo u ovim teškim iskušenjima imali veliko razumijevanje i podršku prijatelja KCCG-a i naše države“, kazali su iz te zdravstvene ustanove.

Oni su naveli da je ta donacija je još jedan primjer uzajamnog njegovanja prijateljskih odnosa između Ukrajine i Crne Gore.

„Pandemija COVID-19 je pokazala da je zajedničko djelovanje i uzajamna podrška najbolji put za njeno suzbijanje“, kazali su iz KCCG-a.

„Još jednom upućujemo najiskreniju zahvalnost Dovgiju na ovom humanom činu jer je nesebična pordška i pomoć drugima od neprocjenjivog značaja u iskušenjima kada svi ulažemo maksimalne napore da zaštitimo zdravlje populacije“, naveli su iz te zdravstvene ustanove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.