Još jedan bjelopoljski fudbaler gradi uspješnu karijeru: Aldin Drndar potpisuje ugovor za Fortunu
Aldin Drndar, foto: Screenshot

Još jedan bjelopoljski fudbaler gradi uspješnu karijeru: Aldin Drndar potpisuje ugovor za Fortunu

Mladi bjelopoljski fudbaler, Aldin Drndar potpisuje Ugovor za Fortunu iz Dizeldolfa.

Drndar je ponikao u fudbalskoj školi "Sedmica" iz Bijelog Polja koju uspješno vode nekadašnji igrači ovog i drugih nekoliko klubova Enes i Suad Kolić.

Igrao je kao dječak za najmlađe kategorije Sjeverne zvijezde, da bi ga talenat odveo u Njemačku, posredstvom agencije „Firat gol”, koju za Crnu Goru zastupa Enes Kolić, a za koju radi i poznati menadžer Kemal Begović, prenosi TV SUN.

Osamnaestogodišnji Drndar, koji je bio standardan u svim mlađim reprezentativnim selekcijama Crne Gore nije skrivao sreću što će se naći na velikoj sceni.

"Ispunio se moj dječački san da igram u Bundes ligi. Neću razočarati i sigurno je da ću dati sve od sebe da pokažem šta znam. Dobre partije će me, nadam se, nametnuti da nastavim i kontinuitet igara u nacionalnom dresu, tako da jedva čekam da obučem dres seniorske reprezentacije" istakao je Drndar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.