Montenegro erlajns: Industrija u kojoj poslujemo ne bi trebalo da zavisi od političkih odluka
Ilustracija

Montenegro erlajns: Industrija u kojoj poslujemo ne bi trebalo da zavisi od političkih odluka

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije obavijestio je kasno danas Montenegro erlajns da se suspenduje pravo slijetanja aviona crnogorske nacionalne avio-kompanije na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", saopšteno je Anteni M iz Montenegro erlajnsa.

"Montenegro erlajn-u predstoji borba za što brže i kvalitetnije povezivanje Crne Gore avio-linijama prema svim evropskim destinacijama i mi ćemo tom zadatku biti posvećeni. Industrija u kojoj poslujemo ne bi trebalo da zavisi od političkih odluka. Bez obzira na ovu nenadanu odluku Beograda, Srbija svakako ostaje dio naših saobraćajnih planova i pokušaćemo da damo doprinos da se posljedice COVID19, u ekonomskim smislu, što prije saniraju", rečeno je iz nacionalne aviokompanije.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva je na osnovu reciprociteta donio mjeru kojom se zabranjuje slijetanje aviona "Montenegro erlajnsa" na beogradaki aerodorom "Nikola Tesla", prenosi Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.