Radoje Zvicer teško ranjen, kiša metaka ispaljena na Kotoranina u Kijevu (VIDEO)
Radoje Zvicer

Radoje Zvicer teško ranjen, kiša metaka ispaljena na Kotoranina u Kijevu (VIDEO)

U Kijevu je danas poslijepodne teško ranjen Kotoranin Radoje Zvicer, saznajemo nezvanično.Prema pouzdanim informacijama, u njega je ispaljeno najmanje deset metaka iz vatrenog oružja i u kritičnom je stanju.

Kako prenose tamošnji mediji, pucnjava se dogodila u centru Kijeva posle 18 h.

Muškarac je zadobio povrede od vatrenog oružja i teško je ranjen. Prebačen je u bolnicu, gdje mu se ljekari bore za život.

"37-godišnja žrtva sa prostrelnim ranama hospitalizovana je u medicinskoj ustanovi", saopšteno je.

"Nepoznate osobe pucale su na muškarca i pobjegle automobilom koji je potom zapaljen. Žrtva je hospitalizovana s povredama", saopštila je ukrajinska nacionalna policija. 

Kako prenosi "Kijev Operativa" u gradu je organizovana policijska akcija "Sirena" kako bi se pronašli napadači iz vozila mercedes smart. Napadači su ubrzo zatim zapalili automobil a snimak je objavila pomenuta stranica. 

Obozrevatel prenosi da su nepoznati napadači starosti između 35 i 45 godina su posle zločina zapalili automobil "smart" i umalo i sami stradali jer je auto buknuo i jedan od napadača je zadobio opekotine po tijelu. 

 

Oni su uspjeli da pobjegnu sa lica mesta.

1590521493photo20200526195624

Foto:Obozrevatel

Podsjetimo Kotoranin Radoje Zvicer je prema evidencijama bezbjednosnih službi jedan od vođa „kavačkog klana”.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.