Vodeći mediji Brazila prestaju da prate neformalne konferencije Bolsonara
Žair Bolsonaro

Brazilski predsjednik u konstantnom ratu sa medijima

Vodeći mediji Brazila prestaju da prate neformalne konferencije Bolsonara

Dva vodeća brazilska medija saopštila su da prestaju da prate neformalne brifinge šefa države Žaira Bolsonara ispred predsjedničke palate.

Grupa Globo i list Folja de Sao Paulo saopštili su da predsjedničko obezbjeđenje nije pružilo adekvatnu zaštitu novinarima koji su pokrivali konferencije za novinare šefa države, prenosi Beta.

Bolsonaro, koji redovno napada medije, ujutru se zaustavlja ispred predsjedničke palate da bi pozdravio svoje pristalice i ponekad razgovarao sa novinarima.

Međutim, u nekoliko navrata ovi neformalni sastanci su bili napeti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.