Baranin kažnjen sa 400 eura zbog napada na sveštenika
Foto:Jedro.bar

Baranin kažnjen sa 400 eura zbog napada na sveštenika

Barsko tužilaštvo sankcionisalo je Baranina S.K. (20) sa 400 eura koje treba da uplati u humanitarne svrhe zbog napada na sveštenika Nikolu Radovića 21. maja ispred Parohijskog doma u Starom Baru.

Incident se dogodio u večernjim časovima kada je grupa mladića došla ispred Parohijskog doma, gdje su verbalo vrijeđali i prijetili svešteniku Radoviću.

“Potreslo me je, a sve se dešavalo ispred Crkve Svetog Nikole, u Starom Baru koji je simbol jednog sklada i suživota. Nisam mogao da shvatim. Jedan od njih je krenuo da se zalijeće prema meni, drugi su ga spriječili. Uzeo sam telefon i počeo da snimam, a oni da se povlače”, ispričao je sveštenik Radović šta se dešavalo 21. maja.

“Taj mladić ima 20 godina i on se pokajao. Vidjeli smo se kod državnog tužioca, i izvinjavao se, vidno potresen, zbog onog što je uradio”, rekao je Radović, dodajući da je spreman i da pomogne mladiću da uplati novac u humanitarne svrhe ukoliko ga ovaj nema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.