Lajčak razgovarao sa ambasadorima zemalja Zapadnog Balkana
Lajčak, foto: EPA/EFE

Lajčak razgovarao sa ambasadorima zemalja Zapadnog Balkana

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja na Zapadnom Balkanu Miroslav Lajčak razgovarao je sa ambasadorima zemalja Zapadnog Balkana.

"Imali smo konstruktivan razgovor o situaciji u regionu i evrointegracionom procesu", naveo je Lajčak na svom Tviter profilu, obilježavajući na taj način prvi radni dan na funkciji specijalnog predstavnika, prenosi N1.

Dodao je da je ambasadore zemalja Zapadnog Balkana obavjestio o svojim planovima u okviru novog mandata, a kako N1 saznaje, na sastanku je istaknuta i neophodnost nastavka dijaloga između Beograda i Prištine.

Pošto se radi o radnom sastanku informativne prirode, na njemu nije bilo posebnih obraćanja ili zaključaka, rečeno je za N1 u diplomatskim krugovima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.