Predsjednik Jermenije čestitao Crnoj Gori na postignutim rezultatima u borbi protiv Kovida

Razgovarao sa Đukanovićem

Predsjednik Jermenije čestitao Crnoj Gori na postignutim rezultatima u borbi protiv Kovida

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imao je telefonski razgovor sa predsjednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom, čiji je povod odlaganje njegove zvanične posjete Jermeniji, planirane za početak juna, zbog ograničenja putovanja u uslovima trajanja pandemije COVID 19.

Đukanović je zahvalio predsjedniku Sarkasijanu na inicijativi za razgovor i potvrdio zainteresovanost da se posjeta realizuje u terminu nakon stabilizacije situacije i uspostavljanja bezbjednih uslova za putovanja. On je upoznao Predsjednika Jermenije o uspješnom završetku prve faze borbe Crne Gore sa korona virusom. Istovremeno, iskazao je nadu da će i Jermenija uskoro uspjeti da savlada zdravstvenu krizu - saopšteno je iz njegovog kabineta.

Predsjednik Sarkasijan je uz informaciju da brojke o oboljelima u Jermeniji i dalje zabrinjavaju, čestitao Crnoj Gori na postignutim rezultatima.

"Obostrano je iskazano očekivanje da će posjeta predsjednika Đukanovića Jerevanu potvrditi prijateljske odnose dvije države i otvoriti mogućnosti za intenziviranje i produbljivanje ekonomske i ukupne saradnje. Istovremeno, biće to prilika za detaljnije razgovore o obostrano važnim pitanjima.", kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.