BR: Mladić primljen u Hitnu sa ranama u predjelu stomaka, ubrzo potom uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva
ilustracija

BR: Mladić primljen u Hitnu sa ranama u predjelu stomaka, ubrzo potom uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

36-godišnji V.V. uhapšen je zbog sumnje da je rano jutros pokušao da ubije 28-godišnjeg Baranina.

Kako je saopštila policije, napad se odgodio oko 4,30 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u naselju Čeluga.

"Dežurna služba je obaviještena od strane osoblja Hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije doveden A.Š. (28) iz Bara sa ubodnom ranom u predjelu stomaka.Policija je došla do saznanja da je A.Š. imao kraću verbanu prepirku sa V.V. (36), nakon čega je V.V. oštećenom upotrebom podesnog sredstva nanio povredu i udaljio se sa lica mjesta.", navodi se u saopštenju Uprave policije,

Nedugo nakon izvršenog djela policija je, kako se dodaje, locirala i lišila slobode V.V. i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.