Cetinje: Počela rekonstrukcija Puškinove ulice i parkinga u Giposu
Foto: Opština Cetinje

Cetinje: Počela rekonstrukcija Puškinove ulice i parkinga u Giposu

Rekonstrukcija Ulice Aleksandra Puškina na Cetinju sa parking prostorima za najveće gradsko naselje Gipos, vrijedna oko 540 hiljada eura, započela je danas.

"Rekonstrukcija se realizuje kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu, a radove izvodi podgorička kompanija Avio Petrol d.o.o.", navodi se u saopštenju Prestonice.

Oni su naveli da će ulica Aleksandra Puškina biti rekonstruisana od Mojkovačke ulice do Bulevara crnogorskih junaka u dužini od 450 metara. Projektom su predvidjeli rekonstrukciju kolovoza, trotoarskih površina i kompletnu rekonstrukciju svih instalacija.

"Ovaj višegodišnji projekat uključuje i izgradnju više novih parking prostora u Giposu, o čemu su građani tog naselja već pisanim putem obaviješteni kako bi uklonili vozila sa trase gradnje. Radovi na parking prostorima trebalo bi da se izvode fazno, kako bi građani imali dovoljno prostora za parkiranje vozila", poručili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.