Međedović pozvao počinioce skrnavljenja zastava u Bijelom Polju da se vrate pravim i časnim vrijednostima
Mersudin Međedović, Foto: Bjelopoljska partija

Predsjednik Bjelopoljske partije o današnjem incidentu

Međedović pozvao počinioce skrnavljenja zastava u Bijelom Polju da se vrate pravim i časnim vrijednostima

Mersudin Međedović predsjednik Bjelopoljske partije pozvao je počinioce skrnavljenja državnih zastava da se povrate časnim vrijednostima, i da izolovani slučajevi ne treba da utiču na međunacionalni sklad koji vlada u ovom kraju.

Skrnavljenjem najljepših ukrasa na trgu Slobode izazvalo je veliko nezadovoljstvo među građanima Bijelog Polja.

Ističe da građani Bijelog Polja žive u slozi i miru, i da sada kada su svi građani Crne Gore u nastajonju da se okrenu nauci, obrazovanju i kulturnim i civilizacijskim tekovinama došlo do skrnavljenja državnih simbola.

"Pozivamo počinioce da se povrate časnim vrijednostima koje građani našeg kraja gaje i njeguju već stoljećima. Naša je obaveza da uzajamni život i multietničko poštovanje dosljedno prenosimo sa generacije na generaciju", poručio je Međedović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.