Uhapšena tri lica zbog skrnavljenja zastava u Bijelom Polju
Poskidane zastave u Bijelom Polju

Povreda ugleda Crne Gore

Uhapšena tri lica zbog skrnavljenja zastava u Bijelom Polju

Zbog krivičnog djela povreda ugleda Crne Gore bjelopoljska policija lišila je slobode tri lica. Oni su osumnjičeni da su polomili držače i poskidali zastave u centru Bijelog Polja.

Uhapšeni su B.Ć. (20), R.Ć. (22) i I.B. (20) svi iz Bijelog Polja zbog navedenog djela i oni će biti privedeni nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu, saopšteno je Kodexu iz Uprave policije.

Oni se sumnjiče da su rano jutros, nakon 3 sata, polomili i bacili 13 držača i zastava Crne Gore koje su bile istaknute na stubovima gradske rasvijete. 

Policija je, dodaju, nedugo nakon prijave rasvijetlila ovaj događaj i identifikovala osumnjičena lica.

Skrnavljenje državni simbola osudio je gradonačelnik Petar Smolović,  brojne političke partije i građani.

 

9912321611331503703732522148352554243719168n

Foto:Facebook

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.