Bivši bh reprezentativac poslao djeci iz rodnog grada po 50 eura kao bajramski poklon
Ibišević, foto:AA

Bivši bh reprezentativac poslao djeci iz rodnog grada po 50 eura kao bajramski poklon

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević povodom Ramazanskog bajrama odlučio je obradovati mališane iz Vlasenice, grada u kojem je rođen ovaj fudbaler.

Medžlis Vlasenica je na društvenim mrežama saopštio da je Ibišević djeci iz Vlasenice poklonio bajramluk od 100 KM (50 eura)

“Danas su na području našeg Medžlisa za sve učenike Osnovnih škola (I-IX) podijeljeni Bajramski paketići (220). Uz paketić svako dijete je dobilo novčanu hediju od 100 KM. Donacija je stigla od našeg Vedada Ibiševića. Molimo Allaha, dž. š., da njega i njegovu porodicu nagradi najboljom nagradom. Želimo mu mnogo uspjeha u daljoj fudbalskoj karijeri“, naveli su iz Medžlisa Vlasenica, prenosi Anadolija.

Ibišević je i ranije učestvovao u brojnim humanitarnim akcijama u BiH.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.