Dino Merlin postao đed, stigao unuk

Dino Merlin postao đed, stigao unuk

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regionu, Dino Merlin postao je đed, piše Avaz pozvajući se na informacije iz krugova bliskih porodici.

Prvo unuče, Merlin je dobio prije nekoliko dana, a podarili su mu ga sin Hamza i snaha Dženeta Tabaković - Dervišhalidović koji su sinu dali ime Nezir. 

"Mama i beba su već kod kuće i dobro se osjećaju. Čestitke porodici stižu sa svih strana",  rekao je "Avazov" izvor.  

Merlinov sin Hamza se prošle godine vjenčao sa Dženetom, a njihova ljubav traje još od gimnazijskih dana i od tada su nerazdvojni.

w873

Foto:Avaz

U vezi su bili sedam godina. 

Dječak je ime dobio po prađedu Neziru, ocu Dinove supruge. 

Dino i njegova supruga Amela su presrećni zbog prvog unuka, kao i njihova kćerka Naida koja je postala tetka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.